Neostaneš hladný

Počas pracovnej doby si človek vie veľmi ťažko niečo navariť. Navyše, ak pracuje v kancelárii tak je to priam nemožné. Preto vznikli reštaurácie a v nich obedové menu. Človek sa tak nemusí zaťažovať tým, čo bude jesť alebo nosiť si jedlo so sebou do práce. Odpadnú mu starosti s tým, kde dané jedlo zohriať, ak nie je v robote mikrovlnka. Takisto sa nemusí obávať, že sa mu to pokazí, ak nie je v robote chladnička. Žiadne obavy ani s tým, či mu náhodou niekto jeho obed nezje. Každý deň si môže dopriať niečo iné, nemusí nosiť do roboty dva- tri krát do týždňa to isté len preto, že to je doma navarené. Pestrá strava.

grilované mäso

Ak pracuješ v hlavnom meste tak si môžeš vyberať z celej rady rôznych reštaurácií. Rada by som však vybrala jednu reštauráciu, ktorá stojí za to, aby si ju poctil svojou návštevou. Ponúka na výber tri hlavné jedlá s polievkou a minútky, ktoré majú v cene takisto polievku. Celú ponuku nájdeš na najbližší týždeň tu: obedové menu Bratislava https://www.gurmanskydvor.sk/denne-menu/.

terasa reštaurácie

Cena tohto obedového menu sa nijako výrazne nelíši od konkurencie. Ak sa ti nepozdáva žiadne z troch hlavných jedál môžeš si dopriať minútku, ktorú budeš mať na stole takmer za minútku. Hlavné jedlá sa každý deň menia, https://www.tripadvisor.co.za/LocationPhotoDirectLink-g635605-d2407442-i197633689-Menia_Beach_Hotel-Platanias_Chania_Prefecture_Crete.html pričom minútky zostávajú rovnaké. Máš tak záruku v tom, že budú k dispozícii v rovnakej kvalite a za ten istý čas ako obedové menu. Polievky sú na výber dve, väčšinou každý deň ostáva vývar, ktorý je takou klasikou slovenskej kuchyne a k nemu sa pridáva iná polievka. Tá sa obmieňa. V ponuke nájdeš aj bezmäsité jedlá, zdravé a aj nezdravé varianty. Tak, aby mal každý na výber a dobre sa najedol. Dobre najedený človek môže naďalej pracovať s plnou silou tak ako má. Zamestnávateľ to ocení. Cena minútok je trochu vyššia než samotného obedového menu, ale nie o veľa. Máte však zaručené, že budú na stole približne v rovnakom čase ako aj obedové menu a tak nemusíte čakať na uvarenie daného jedla.

Nezařazené

About the author